Primele ecouri

Multumesc celor care ati vizitat deja acest site. O mie de vizite in doua zile dovedesc ca am atins o coarda sensibila.

Felicitari celor care mi-au facut corectari si mai ales celor care au observat ca unele materiale nu se armonizeaza perfect cu altele. Interpretarea profetiilor nu este o stiinta exacta. Exacte sunt profetiile, aproximative si mereu corectabile sunt interpretarile lor.

Este intentia mea sa public materiale de autori diferiti si veti observa deosebirile lor de vedere. Cercetati toate lucrurile si opriti ce este bun. Ma voi feri de interpretarile pe care le consider false din capul locului si sper sa rezist tentatiei de a urmari cu orice pret spectaculosul ieftin si speculatiile imbolnavite de sanzationalism panicard.

Multumesc celor care mi-au spus ca Babilonul este pomenit in Biblie de 280 de ori si celui care mi-a semnalat o evidenta contradictie de date aparute in cadrul aceluiasi articol. Contributia voastra va imbunatati permanent materialele publicate, facandu-le astfel mai complete.

Lucrez la cateva teme la care m-ati putea ajuta: Rusia – incotro? Europa – incotro? Biserica – incotro? Israelul – incotro?

Vreau sa public cate un studiu despre fiecare profet al Bibliei. Lucrez la Ieremia. Daca aveti ceva materiale pe care le-ati dori afisate pe blogul acesta, trimiteti si vom afisa ce vom crede de cuviinta (fara nici o suparare?).

Pe curand – Daniel

Advertisements

One comment on “Primele ecouri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s