Rusia vrea sa fie “Gog si Magog”

Este foarte greu sa ti pasul cu ritmul in care se implinesc astazi previziunile profetice! Dupa ce ieri Franta lansa primul “balon d eincercare” pentri ideea unui guvern mondial, astazi, Rusia declara ca nu vrea sa se integreze in Uniunea Europeana.

Cand s-a prabusit Uniunea Sovietica si se vorbea sus si tare de o posibila formare a unei “case comune europene” in care sa fie cuprinse toate tarile de la Gibraltar la Urali, unul din cei care nu cred prea nmult in “scenariile” profetice, Iosif Ton, mi-a spus: “Dane, va lasa istoria fara Gog si Magog … ce mai spuneti acum despre profetiile voastre?”

“I-am raspuns sincer: “V-as contrazice bucuros, dar se pare ca, deocamdata, istoria va da dreptate”. Dansul s-a simtit foarte bine si magulit, fara sa observe prezenta acelui “deocamdata” din replica mea. “Hei, veniti sa ascultati si voi ce zice Daniel.”

Istoria pare ca imi da mie acum dreptate sau mai bine zis, istoria Ii da intotdeauna dreptate numai lui Dumnezeu. La urma urmei este “HIS – Story”! (In limba engleza, “History” este felul in care se scris cuvantul “Istorie”, care insa despartit, inseamna “Istoria Lui”.)

Deci, Rusia nu vrea sa faca “casa comuna” cu Europa. raspunsul esle clar si definitiv. Cel putin (nu Putin) … “deocamdata”.

P.S. – NUmai Dumnezeu stie cand vine cu adevarat vremea implinirilor.

Iata stirea:

Rusia nu intentioneaza sa intre in Uniunea Europeana
de D.G. HotNews.ro
Vineri, 17 octombrie 2008, 17:08 Ultima ora

Rusia nu intentioneaza sa intre in Uniunea Europeana, totusi ii multumeste premierului italian, Silvio Berlusconi, pentru aceasta propunere, a declarat, vineri, reprezentantul Rusiei pe langa UE, Vladimir Cijov, informeaza Eho Moskvi, citat de Rador.

Potrivit afirmatiilor lui, Moscova ar vrea sa dezvolte parteneriatul strategic cu Uniunea Europeana, insa se simte autosuficienta in plan economic si politic.

Putin se distreaza cu alte lucruri. Cainele lui a primit un cadou “spatial”, ca sa i se cunoasca prezenta in orice clipa. Sa fie oare … “supravegheat” ?

Putin’s dog gets a satellite collar
Fri Oct 17, 2008 9:28am EDT

MOSCOW (Reuters) – Russian Prime Minister Vladimir Putin’s black labrador dog, Koni, Friday was given a collar that will allow her master to track her movements by satellite.

Putin interrupted a meeting of officials who were discussing the virtues of the Russia’s new satellite global positioning system GLONASS to monitor cattle and wild animals.

“Can I use it for my dog?,” he asked, according to the account of the meeting posted on the government website http://www.gov.ru

Deputy Prime Minister Sergei Ivanov, a close friend of Putin, said the collar, which weighs 170 grams (6 ounces) and is equipped with transmitters, had been ready for Koni some time ago and now was the time to test it.

It was immediately slipped on the dog.

“She looks sad,” Ivanov said. “Her free life is over.”

“She is wagging her tail. That means she likes it,” Putin said.

The government has promised to make GLONASS, initially designed for use by the Russian military, available for broad civilian public. But few gadgets employing it are as yet available in the market.

(Writing by Oleg Shchedrov; Editing by Richard Balmforth)

Advertisements

4 comments on “Rusia vrea sa fie “Gog si Magog”

 1. Faptul ca Rusia nu doreste sa intre in Uniunea Europeana nu demonstreza direct ca doreste sa fie “Magog”.
  Explicatia este mult mai simpla: Rusia este comunista si nu prea are cum sa se inteleaga cu Uniunea Europeana care este capitalista…
  Mai ales ca aceasta criza economca face sa apara din nou la suprafata ideologia comunista… (Criza aceasta le da foarte bune motive tarilor foste comuniste (mai putin cele din Europa) de a reveni la comunism…)

  De fapt intr-o alta stire se arata ca Rusia doreste sa se inarmeze. Oare impotriva cui? A Israelului? Am foarte multe indoieli ca impotriva evreilor care si asa sunt o tara mica si fara atata putere… ( http://www.realitatea.net/rusia-va-cheltui-aproape-50-de-miliarde-dolari-in-2009-pentru-armament–in-pofida-crizei-economice_367921.html ).
  In plus a si testat 3 rachete cu raza lunga de actiune… ( http://www.realitatea.net/rusia-a-testat-mai-multe-rachete-cu-raza-lunga-de-actiune-in-pacific_364461.html ).
  Oare sunt necesare acestea sa ajunga in Israel sau in alta parte a globului?

  Si la rece vorbind pe cine urasc rusii mai mult pe evrei sau pe altii?

  Dupa parerea mea cred ca vom asista la o reinviere “in masa” a comunismului (in cateva tari fost comuniste, nu in toate) si la un nou razboi comunisti-capitalisti…

  {Personal nu sustin comunismul sub nici-o forma si nici capitalismul.}

  Like

 2. Nu ne vom intoarce la nici un comunism…ne vom indrepta catre o dictatura universala, o dictatura ce isi va realiza dezideratul sau suprem, adica controlul total si absolut asupra fiecarui individ! Insa pana atunci mai e ceva timp; capitalismul va produce oameni atat de bogati, incat nici o bogatie materiala nu-i va mai satisface (ei detinand, de altfel, TOTUL: ape, paduri, campii, munti, bani, aur, cladiri, vehicule). Stiinta ii va ajuta sa traiasca 150 de ani; si atunci, nu le va ramane decat sa devina stapani de oameni! Dictaturile nationale vor fi inlocuite cu o singura mare dictatura globala, in care fiecare individ va fi strict sub control. Populatia lumii va fi redusa la maxim 500 milioane de locuitori, munca omului va fi preluata de roboti si clone. Saracii vor deveni ‘animalele de companie’ ai celor bogati!

  Like

 3. Indiferent ce planuri are Rusia, eu o felicit ca nu vrea sa intre in U.E. Nici n-ar avea de .De- abia a iesit dintr-o Uniune. Sa intre in alta inca si mai demonica ?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s