Iat-o că vine!

Va dati seama ca traim vremuri istorice?

Marţi, 6 septembrie 2011, 12:31

 

 Ieri am analizat pentru voi situatia Greciei. Insa, precum v-ati dat seama, Grecia nu este cea mai mare problema, ci este, pur si simplu, folosita drept scuza pentru atacurile speculantilor. Acest fapt a devenit si mai clar luni cand am fost martorii unei prabusiri a burselor europene, si mai ales a actiunilor bancilor, scrie Ilias Papageorgiadis pe blogul sau

Insa, precum v-ati dat seama, Grecia nu este cea mai mare problema, ci este, pur si simplu, folosita drept scuza pentru atacurile speculantilor. Acest fapt a devenit si mai clar luni cand am fost martorii unei prabusiri a burselor europene, si mai ales a actiunilor bancilor.

Christine Lagarde, noul sef de la FMI, a declarat acum cateva zile ca bancile europene ar avea nevoie de mai mult de 200 de miliarde de euro pentru a se stabiliza (unii oameni considera aceasta suma ca fiind “foarte optimista”). Cancelarul Merkel a explicat ca iesirea unei tari din zona Euro poate declansa consecinte majore si neasteptate si muti alti analisti sunt ingrijorati de viitorul nostru economic (cu Dr. Roubini fiind primul pe aceasta lista).

Actiunile au scazut pentru ca investitorii presimt ca (restul aici)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s