Luna roșie lovește din nou


În Orient există o întreagă fascinație cu ,,luna roșie“, privită ca ,,semn ceresc“ pentru  providența lui Dumnezeu asupra Israelului.

Ultima lună roșie de acum câteva zile n-a făcut excepție. Observatorii spun că s-a petrecut unul din evenimentele ,,vitale“ pentru Israel. Presat imens de americani să facă o înțelegere cu arabii palestinieni, Israelul era în pragul unor concesii umilitoare care i-at fi pus în primejdie existența ca stat.

A venit însă luna roșiatică și … situația s-a răsturnat peste noapte (Sic!). Dumnezeu a datpe față ipocrizia arabă. Cele două mișcări de eliberare, Fatah și Hamas, învrăjbite pentru că una este de origine locală iar cealaltă este susținută de Iran, s-au … împăcat.

Ce a însemnat asta? A însemnat că mișcarea care pretindea că va recunoaște dreptul la existență al statului Israel s-a aliat poziției celei care există pentru ca Israelul să nu existe, iar americanii și occidentali au rămas caraghioși în încercarea lor de a soluționa criza.

Acum este clar. Urmează psalmul 83 … ,,ca pe vremea lui Sisera când ,,cerurile se luptau. De pe cărările lor stelele se luptau împotriva lui Sisera“ …

Citește: http://www.wnd.com/2014/04/middle-east-stunner-follows-blood-moon/

și http://watch.org/showart.php3?idx=95322&rtn=/index.html&showsubj=1&mcat=1

 

Advertisements

3 comments on “Luna roșie lovește din nou

  1. ’Luna sangerie’ te infioara intrucatva, dar ii impresioneaza mai ales pe cei ce-o au pe ’steag’…
    Au fost situatii de scurta durata, mai ales eclipse de luna, cand satelitul nostru natural, aparand sangeriu, a alarmat oamenii, unii cautand a lega fenomenul de diferite fapte, evenimente aparte, profetii, etc.
    Luna insa „se va face toata ca sangele” cand „va rupe Mielul pecetea a sasea”, dar atunci nu va fi nici eclipsa, nici ceva de scurta durata, nici doar pentru unii… Toti „locuitorii pamantului” vor fi atunci extrem de afectati de „mania Lui”, si „cine poate sta in picioare?”

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s