Războaie și vești de războaie

Chiar și o simplă lectură a știrilor europene de azi poate confirma profețiile Bibliei

Conturile ambasadelor ruse la Bruxelles au fost inghetate, sustine Moscova, care l-a convocat pe ambasadorul Belgiei

de V.M. HotNews.ro
Conturile ambasadelor ruse la Bruxelles au fost inghetate, a afirmat joi Ministerul rus de Externe, anuntand totodata ca l-a convocat pe ambasadorul Belgiei la Moscova pentru a protesta “cu vehementa” impotriva acestei decizii a autoritatilor belgiene, relateaza AFP.

VIDEO Forta NATO de reactie rapida: Peste 2.000 de militari participa la exercitii de amploare in Polonia, in contextul tensiunilor cu Rusia

de V.M. HotNews.ro
Peste 2.000 de militari NATO din cadrul noii forte cunoscute si sub numele de “varf de lance” se antrenau joi pentru a raspunde in situatii criza, folosind tancuri si munitie reala, la un poligon de tragere de la Zagan, in sud-vestul Poloniei, relateaza Mediafax citand The Associated Press.

INTERVIU Instrumentele dezinformarii ruse nu sunt doar media si PR, ci si lobby, ONG-uri, politicieni, influentatori, actiuni culturale si chiar scoli de vara militare pentru elevi – Indre Vareikyte, raportor european

de Costin Ionescu HotNews.ro
Pe langa propaganda si dezinformarile transmise prin intermediul media, in tarile membre UE si ale Parteneriatului Estic, “observam activitati similare ale unor organizatii, publicatii, partide finantate din Rusia” menite sa submineze puterea si sa schimbe curentele de opinie in aceste tari, spune, intr-o serie de raspunsuri transmise HotNews.ro, Indre Vareikyte, raportor al Comitetului Economic si Social European pe tema propagandei ruse. In tara ei de origine, Lituania, de exemplu, Vareikyte spune ca actiunile de destabilizare se manifesta divers – de la scoli de vara militare organizate in Rusia pentru elevi lituanieni, la dezbateri in care este contestata insasi identitatea poporului lituanian.

Grecia nu a cerut ajutor ministerului de finante rus. Alexis Tsipras este la Sankt Petersburg, unde se va intalni cu Vladimir Putin

de G.S. HotNews.ro
Grecia nu a cerut ajutorul ministerului de finante rus, iar premierul elen viziteaza Rusia pentru a discuta proiecte comune, nu pentru a cere bani, a declarat joi ministrul adjunct de finante, Sergei Storchak, potrivit Reuters.

Deutsche Welle: Creditorii externi au inghetat relatia cu Republica Moldova, care risca sa intre in incapacitate de plata in doua luni

de G.S. HotNews.ro
Fondul Monetar International si Banca Mondiala si-au stopat o serie de proiecte de finantare bugetara cu Republica Moldova, iar UE ar putea intrerupe finantarea reformei justitiei in aceasta tara din cauza neonorarii angajamentelor de catre autoritati. In aceste conditii, peste cel mult 8 saptamani, Moldova va intra in incapacitate de plata, se arata intr-o analiza Deutsche Welle.

Rusia ameninta cu noi contra-sanctiuni la adresa UE

de G.S. HotNews.ro
Rusia si-ar putea inaspri raspunsul la sanctiunile impuse de Uniunea Europeana din cauza crizei din Ucraina daca si blocul comunitar va extinde masurile luate impotriva Moscovei, a declarat joi un oficial de la Kremlin, citat de Reuters.
Advertisements

One comment on “Războaie și vești de războaie

  1. Pingback: Războaie și vești de războaie | B a r z i l a i - e n - D a n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s