Cine vrea să amestece populația lumii ?

Fără îndoială, ,,cineva“ și ,,ceva“ se află în spatele acestei încercări de a înlătura consecințele Turnului Babel?

Țări care își păzeau până nu de  mult granițele cu străjnicie au ajus să le transforme intenționat într-un șvaițer plin de găuri. Nimeni nu mai filtrează nimic. Nu se mai aplică grilele de acceptare preferențială. Asistăm la o imigrație globalizată. Cei care conduc lumea au deschis toate robinetele (aproape).

Pentru omul obișnuit, situația este inexplicabilă și s-a declanșat instinctul de autoapărare. Se întrevăd conflicte etnice majore. ,,Un neam se va scula împotriva altui neam“ pare astăzi mai posibil ca oricând … Rămâneți pe fir … știrile devin din ce în ce mai palpitante.

Iată cum apare situația din perspectiva americană. Îmi pare rău că nu profită de ea mai mulți români, cu excepția romilor (deștepți băieți!).

IMMIGRANT FLOOD TURNING VIRGINIA BLUE…

1/5th Nation of El Salvador Living Inside USA…

MS-13 Gang in Land of Colonial Williamsburg…

More green cards issued in year than entire population of original 13 colonies…

CARLY: ‘We don’t know who comes into country’…

VIDEO: Illegals jump off boat, run ashore during Miami fashion shoot…

Exodus from Puerto Rico could upend FL vote…

Și iată reacția germanilor:

GERMAN POLICE CALL FOR BAN ON RALLIES NEAR REFUGEE CENTERS…

6 comments on “Cine vrea să amestece populația lumii ?

  1. Pingback: Cine vrea să amestece populația lumii ? | B a r z i l a i - e n - D a n

  2. Sint numai ochi si urechi.Am alergat sa vad si eu oroare aceea de statuie,dar stirile m-au trimis la adresa gresita.Oricum ma bucur ca nu va zabovi mult pe aici si de asemenea ma
    bucura reactia catolicilor,cu statuia arhanghelului Mihail scoasa de la naftalina.Sint sculptor profesionist si crestin crescut la picioarele lui Beniamin Faragau (cluj) M-as fi bucurat sa primesc comenzi de la fratii evanghelici dar tot catolicii mi-au comandat acum cinci ani o lucrare monumentala care vorbeste despre dorinta colegiului Marygrove (Detroit)de a se pastra in relatie cu Dumnezeu.Va multumesc pentru toate stirile care sint tot mai dese si mai “aliniate”.As dori sa va ascult si cu noi predici pe youtube (pe celelalte aproape le stiu pederost)N-am prea fost la tema,deaceea puteti sa ma stergeti,nu ma supara.

    Like

  3. Am citit undeva ca Putin prin agentii sai din America de sud produce agitatie printre cei saraci si fara joburi sa ajunga in USA si sa beneficieze de ajutor social in schimbul votului democrat. Motivul e sa slabeasca financiar USA si sa produca un haos etnic prin grupuri mari de ilegali care sant greu de controlat si asimilat. Au experienta din primul “razboi rece” caci al doilea e mult mai “rece”. Se pare ca in spate este alta putere care muta piesele de sah si creiaza “interesele comune”.
    Acelasi lucru se intampla si in Europa de Vest.
    Domnul vine curand.

    Like

  4. “Îmi pare rău că nu profită de ea mai mulți români”

    Vă referiţi şi la cei pocăiţi sau nu?
    Dacă da, atunci imi pare mie rău de asemenea mesaje, pentru ca sunt sigur că cei care pleacă în SUA, nu prea se mai ocupă de evanghelizare şi de lucrare. Ori poate nu am dreptate?

    Cred că îndemnul şi exemplul ar trebui să fie altul… prea mulţi păstori dau exemple proaste in acest sens, să nu mai vorbesc despre ceilalţi pocăiţi.

    Dvs am înţeles că aţi plecat pe timpul comuniştilor, prigoană, chinuri, etc… însă acum parcă nu mai sunt aşa chestii… libertate pentru lucrare, dar se pare că tot mai mulţi sunt atraşi de Mamona, şi uită că nu pot să-l slujească şi pe Mamona şi pe Cristos.

    Like

    • Drafă ,,știu cine sunt“
      Nu intru în dialog cu anonimii, dar o fac de data aceasta ca excepție pentru a-ți răspunde: Foarte multe din lucrurile făcute în bisericile din România au fost realizate cu bani trimiși de românii din America. Nu fii așa de sever cu ei. Apostolii n-au mustrat pe evreii celor doisprezece seminții care sunt împrăștiate, ci le-a urat ,,sănătate“. Nu i-a mustrat nici Petru, deși trăiau ,,ca străini împrăștiați prin Pont, galatia, capadocia, Asia și Bitinia“. Dimpotrivă a acceptat această situație ,,după știința mai dinaite a lui Dumnezeu …` (1 Petru 1>1-2). Apostolul Pavel i-a căutat pe evreii care trăiau în Europa, nu ca să-i mustre că nu trăiesc în Israel, ci ca să-i întoarcă la Domnul aclo unde erau. Așa a fost cu Lidia, care era mare negustoreasă prin lumea largă …

      Like

Leave a comment