Gog se poziționează ?

Cei ce sunt atenți la împlinirile profetice  au intrat puțin în alertă. Sfidând ONU, sfindând orice fel de consultare cu America sau Europa, Rusia a coborât să se implice militar în zona de nord a Israelului. ,,Domnul miazănoaptei“ își face cărare spre Israel. Au baze militare n Siria, iar acum au un centru de coordonare în Bagdad (!!!), de unde țin legătura cu Siria și Iranul. Not bad for Russia.

 Consecințele economice sunt înfricoșătoare. Dacă această coaliție pune mâna pe rezervele de petrol ale Rusiei, Irakului și Iranului … Europa va îngheța de frig la iarnă sau va fi îngenunchiată. Zăcămintele uriașe de gaz natural din estul Mediteranei sunt deja sub umbrela protectivă a unei baze militare mobile rusești. Israelul își va pune pofta-n cui. La Washington se doarme liniștit … sau nu. Aud că astăzi Obama se întâlnește cu Putin. Mă mir că președintele american arenunțat la o partidă de golf ca să meargă la această înâlnire.

Deja se văd primele dezertări din coaliția americană. Franța a anunțat că bombardează alături de Rusia. Germania cere ridicarea sancțiunilor contra Rusiei. Interesant, foarte intersant …

PUTIN TAKES LEAD IN FIGHT AGAINST ISIS…

Russians mock Obama on social media…

UPDATE Vladimir Putin, primul discurs la ONU in ultimii zece ani: Ar fi o greseala sa nu cooperezi cu presedintele sirian Assad

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 28 septembrie 2015, 20:13 Actualitate | Internaţional

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca a

refuza cooperarea cu armata si guvernul presedintelui sirian Bashar al-Assad ar fi o “enorma greseala”, scrie AFP.

“Ar fi o enorma greseala sa un cooperezi cu cei care lupta frontal cu terorismul si noi trebuie sa recunoastem ca nimeni altcineva decat fortele armate ale presedintelui Assad lupta realmente cu Statul Islamic si alte organizatii teroriste din Siria”, a spus presedintele rus, in prima sa interventie in fata Adunarii Generala a Natiunilor Unite in ultimii zece ani.

Acesta a cerut crearea unei “largi coalitii antiteroriste” pentru a lupta impotriva jihadistilor din Siria si Irak.

Aceasta coalitie anti-jihadista ar fi “asemanatoare celei impotriva lui Hitler” si in care tarile arabe ar “juca un rol cheie”, a adaugat el.

Cu putin timp inainte, vorbind de la aceeasi tribuna, presedintele american Barack Obama s-a declarat pregatit sa coopereze cu Rusia si Iranul pentru a pune capat razboiului din Siria. Dar acesta a denuntat presedintele sirian, pe care l-a calificat drept “tiran” si l-a acuzat ca masacreaza “copiii nevinovati”. Obama a criticat, de asemenea, sustinerea Moscovei pentru Bashar al-Assad.

Presedintele iranian Hassan Rohani a luat si el cuvantul la tribuna Adunarii, solicitand crearea unui front unit de lupta impotriva terorismului.

La randul sau, premierul turc Ahmet Davutoglu a confirmat ca tara sa este gata sa coopereze cu toate tarile, inclusiv Rusia, pentru a gasi o solutie politica in Siria.

Dar “in aceasta noua Sirie nu ar trebui sa existe niciun loc pentru Assad sau pentru Daech”, acronimul in araba al gruparii jihadiste Statul Islamic.

Franta a sustinut o pozitie similara: presedintele Francois Hollande a declarat la ONU ca o tranzitie politica in Siria trece prin plecarea lui Bashar al-Assad.

++++
Vladimir Putin
Vladimir Putin
Foto: Facebook/ Vladimir Putin European Support

Schimbare de putere in Orientul Mijlociu: Vladimir Putin arata ca nu poate exista o solutie la un conflict international fara implicarea Rusiei

de I.C. HotNews.ro
Duminică, 27 Sept 2015 Actualitate | Internaţional
Imagini din satelit dezvaluiau, in urma cu o saptamana, expansiunea militara a Rusiei in Siria. Moscova trimisese deja trupe, tancuri si armament. Acum, guvernele occidentale incearca sa gaseasca un raspuns la schimbarea de putere din Orientul Mijlociu, scrie The Guardian.

8 comments on “Gog se poziționează ?

  1. Pingback: Gog se poziționează ? | B a r z i l a i - e n - D a n

  2. si daca>

    Traducerea video-ului de mai sus

    In Cartea Ezechiel in capitolele 38 si 39 aflam despre o incercare a lui Gog si Magog de a invada Israelul. Dar Dumnezeu Insusi intervine. Intrebarea mare care a fost dezbatuta de ani de zile este aceasta: ,,cine este Gog si Magog?”
    Parerea dominanta a crestinismului este ca Gog si Magog este Rusia. Dar nu se gaseste nici o dovada convingatoare ca Gog si Magog este Rusia. Chuck Missler este un om foarte apreciat si respectat, dar trebuie sa critic munca sa referitoare acestui subiect, pentru ca nu rezista in fata unei cercetari mai amanuntite. El spune ca Rusia este in partea de Nord a Israelului. El spune asa: ,,aceste etichete antice sunt acolo pentru a identifica oamenii. In cartile ebraice acestea sunt ajustate ca fiind in partile extreme de la miaza-noapte. Ce se gaseste in partea de nord si de extrem nord a Israelului? Ceea ce astazi numim Rusia. Rusia este acolo sus in partea de nord.”
    ,,Asadar, cand ne uitam la aceasta, Magog este acolo sus in partea de nord, iar aceste triburi felurite incearca sa invadeze Israelul, dar Dumnezeu intervine ca sa o opreasca.”
    Nu, nu este asa! Daca ne uitam cu bagare de seama la harta, gasim Ierusalimul si de la acest punct tragem o linie in sus verticala, s-ar putea crede ca Moscova este exact la nord de Ierusalim. Dar nu este . Pentru ca Polul Nord este punctul cel mai nordic al Planetei Pamant. Daca mergem pe harta la Polul Nord si conectam o linie dreapta de la Polul Nord la Ierusalim. Aceasta este adevarata linie de la nordul Ierusalimului. Acum Moscova se gaseste la dreapta liniei trasate si nu este nici pe departe aproape de Ierusalim. De fapt nici o parte din Rusia nu este la nord de Ierusalim. Daca va uitati cu atentie la acest mic petec de pe harta, aceasta linie trasata din Ierusalim direct la punctul Polului Nord, intretaie direct Ankara, care este capitala Turciei. Biblia este fenomenal de precisa. Deoarece Biblia in Cartea Ezechiel in capitolul 38:15, ne vorbeste despre Gog si Magog unde ni se spune ca vor veni din partile de nord. Ei bine, Ankara este direct la nordul Israelului.

    Am pus impreuna 10 motive prin care se vede ca Turcia este Gogul si Magogul din Biblie. Aici sunt cateva din aceste dovezi:
    1. Cele sapte biserici din Cartea Apocalipsa sunt toate in Turcia (Apocalipsa cap.2).
    2. Timp de mii de ani scaunul de domniei al Satanei este in Turcia (Apocalipsa 2:13).
    3. Ankara este direct la nord de Ierusalim (Ezechiel 38:15, 39:2)
    4. Arca lui Noe s-a oprit in Muntii Ararat din sudul Turciei de unde izvoraste riul Eufrat. (Genesa 8:4).
    5. Persia care este Iranul din zilele moderne este la frontiera cu Turcia (Ezechiel 38:15).
    6. Fantanele de ape sunt in sudul Turciei care alimenteaza riul Eufrat (Apocalipsa 16:12).

    Photo danieltrainingnetwork.org
    7. Si cea mai mare dovada ca Gog si Magog este Turcia si nu Rusia, este pentru ca Biblia spune ca este Turcia: ,,Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: ,,Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului!”(Ezechiel 38:3) Daca analizam acest verset, domnul Mesecului si Tubalului este primul ministru sau presedintele. Aproape toti scolarii Bibliei accepta ca Mesecul si Tubalul sant doua orase de la ambele capete ale Turciei. Ele exista si astazi. Deci, Gog este Turcia, Mesecul si Tubalul sant orase din Turcia si domnul (chief prince in Limba Engleza) este imparatul, sau presedintele intregii tari a lui Gog pe care am identificat-o ca este Turcia.

    Daca am ajuns pana aici si inca va starneste interesul, am tinut ce este mai bun pentru la urma. Va voi da in continuare o informatie pe care am descoperit-o, care va va lasa uimiti. In Apocalipsa 9:16 gasim scris: ,,Ostirea lor era in numar de douazeci de mii de ori zece mii de calareti.” Deci numarul oamenilor care vor invada Israelul este de doua sute de milioane. Dar de unde vin acestia? Ezechiel 38:5 ne spune de unde vin: ,,Impreuna cu ei voi scoate pe cei din Persia, Etiopia si Put, toti cu scut si coif.” Este deci Persia (Iranul), Etiopia, Libia si Turcia. Aici vedem ceva foarte interesant. Daca adunam numarul de populatie al acestor tari aflam ca , Persia care este Iranul de astazi, are o populatie de 75 de milioane, Etiopia care este Sudanul de astazi, are o populatie de 45 de milioane, Libia, 6 milioane si Turcia 75 de milioane de locuitori. Daca adunam aceste numere laolalta, avem 201 milioane de locuitori. Toate aceste tari sunt invecinate, exact asa cum gasim scris in Biblie, ele imprejmuiesc Israelul, exact cum scrie in Biblie si populatia totala este de 200 de milioane de oameni, exact cum zice Biblia. Toate aceste tari sunt musulmane si sunt impotriva lui Israel, exact cum spune Biblia. Si eu banuiesc ca daca Israelul ataca Damascul, acesta devine un morman de daramaturi, exact cum spune Biblia, atunci toate tarile din jur, Turcia, Persia, Etiopia si Libia, se vor uni ca sa invadeze Israelul. Dupa ce Israelul este invadat, agresorii vor fi nimiciti ca drept razbunare, exact cum spune Biblia.

    Like

    • Tot respectul pentru Missler, dar Biblia vorbește despre ,,fundul miazănoaptei“ (Ezec. 38:6,15, etc.). Turcia n-are de unde să fie în extremitatea de nord. Poziționarea precisă se potrivește doar unei țări care are teritorii în extremul arctic. Chiciți cine este ?

      Like

  3. ganditi-va ca, in vremurile cand se facea prooroioa, teritoriul Turciei de azi putea fi considerat un fel de ,,fundul miazănoaptei“…. lumea era aaltfel cunoscuta atunci… si eu mergeam pe ce spuneati dvs si mai merg inca in raport mai mare cu ce se spune mai sus, dar poate fi si aceasta o ipoteza de lucru… pana la urma Chuck Misller e foarte documentat… 🙂

    Like

    • rectificare… daca va uitati atent Chuck Missler spune si el de Rusia….. video-ul contrazice parerea lui… daca observati, in transcriptul videoului se spune “Chuck Missler este un om foarte apreciat si respectat, dar trebuie sa critic munca sa referitoare acestui subiect, pentru ca nu rezista in fata unei cercetari mai amanuntite. El spune ca Rusia este in partea de Nord a Israelului. ”
      oricum, poate fi o ipoteza de lucru si faza cu turcia..:)
      merita adaugata la alte pareri, macar…:)

      Like

      • Ezechiel 38 și 39 vorbește clar că este vorba de nordul extrem (fundul miazănoaptei). În afara Canadei , Groelandei și țărilor scandinave, niciunei alte țări nu i se potrivește descrierea că ar avea granițe la nordul extrem al planetei. Profeția se referea la timpul sfârșitului și nu avea în vedere neapărat la nordul extrem al lumii cunoscute de atunci, adică Turcia.
        Motivele pe care le-ați enumerat mai sus nu o califică nicidecum pe Turcia în conflictul despre care vorbim, cel puțin nu ca actor principal. Probabil că toate drumurile duc la…Moscova.

        Like

    • Missler este un fel de geniu. Chuck Smith, la Calvary Chapel, numea cu admirația clasa lui de Școală duminicală ,,clasa ereticilor“. Nu pot accepta ideea cu Turcia ca fundul miazănoaptei. Unu, cel ce vorbește este Dumnezeu și el nu greșește. Doi, migrațiile mari știau deja foarte multe despre teritoriile de la nordul Mării Negre, dincolo de Turcia deci.

      Liked by 1 person

  4. Pingback: Munții repopulați | Vestea Bună

Leave a comment