Cine este ,,curva“ cu care au curvit împărații pământului ?

Cartea Apocalipsei este punctul terminus pentru toate temele și simbolurile Bibliei. Ce a început în Geneza se termină în Apocalipsa.

,,Apoi unul din cei şapte îngeri care ţineau cele şapte potire a venit de a vorbit cu mine şi mi-a zis: „Vino să-ţi arăt judecata curveicelei mari, care şade pe ape mari. Cu ea au curvit împăraţii pământului şi locuitorii pământului s-au îmbătat de vinul curviei ei!” (Apoc. 17:1-2).

Foarte multă vreme m-am întrebat ce este această ,,religie“ care a traversat secolele. Ca să dispară în Apocalipsa, după ce i-a fermecat pe toții împărații istoriei, ea trebuie să fi început prin Geneza. Într-adevăr, prima carte a Bibliei ne vorbește despre o omenire încă melancolică după comunitatea cosmică pierdută și doritoare să reia legătura cu alte creaturi din universul lui Dumnezeu. Citim despre coborârea fiilor lui Dumnezeu pe pământ și despre fraternizarea oamenilor cu oștirea cerului. Această ,,oștire a cerului“ (Fapte 7:42) i-a fascinat mereu pe ,,cei căzuți“ (din nivelul astral). Ea a fost pasiunea babilonienilor și preocuparea exoterică a Egitului. Știința astrelor, numită ,,astrologie“ este adtăzi o taină pentru cei neinițiați și adevărul fundamental al inițiaților.

Marginalizată și alungată de iudeo-creștinism din lumea occidentală, ea a continuat în subteranele culturii, în cercurile secrete de ,,inițiați“ (Cabala, gematria, cosmogonia, alchimia, superspiritualitatea inițiaților, etc.) și va fi în curând materie de studiu în învățământul planetar.

Cu strângere de inimă, vă fac cunoștință cu un astfel de ,,cunoscător al adâncimilor Satanei“ (Apoc. 2:24). Ascultați-l din curiozitate, dar nu vă lăsați victime înțepăturilor acestui basilic. Învățătura lui, care are în spate forțe spirituale teribile, este ca un drog care te cuprinde pe nesimțite și te ia în stăpânire. Nimic din ce cunoașteți nu este la fel cu ceea ce vă va spune el. Toate simbolurile vă vor fi ,,răstălmăcite“ în promisiunea unei mincinoase reveniri la ,,adevărata cunoaștere“ pe care numai inițiații iluminați o cunosc.

Împreună cu ,,recentele descoperiri“ despre inteligența extraterestră prezentă pe Lună, Marte și alte planete, astrologia va fi Marea Amăgire de la urmă, mama tuturor curvelor și spurcăciunilor pământului“ (Apoc. 17:5).

Avertizare! Ascultați cu discernământ! Nu vă lăsați hipnotizați de puterea care vorbește din spatele acestui om !!!

Advertisements

One comment on “Cine este ,,curva“ cu care au curvit împărații pământului ?

  1. Pingback: Cine este ,,curva“ cu care au curvit împărații pământului ? | B a r z i l a i - e n - D a n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s