Elementele Noii Ordini Mondiale – distrugerea Statului

2000px-great_seal_of_the_united_states_reverse-svg

Acesta este un episod dintr-un serial pe care-l voi publica în măsura în care timpul mi-o va permite. Despre NOM puteți citi aici și aici.

,,It takes a village!“ – a spus Hillary Clinton și doar puțini au înțeles …

,,Progresiștii“ propun astăzi un drum spre lumea fără națiuni, în care individul este zdrobit în numele unei autorități zise ,,colective“. Pentru noi, care am gustat din socialism, este ,,tot o Mărie, dar cu altă pălărie“. Nu se va mai spune ,,Proletari din toate țările, uniți-vă!“, dar tot aceasta este ideea … Să mă explic:

Până acum, în ordinea care a funcționat timp de milenii, Statul a existat în virtutea unui ,,contract social“ (aiciaici și aici), în virtutea căruia el, Statul, exista pentru protejarea și promovarea intereselor populației, ale celor mulți. (orice mulțime de oameni plasați într-un teritoriu nu trăiește haotic, ci se organizează formulând anumite reguli de conduită socială și promovând apoi ,,oameni de stat“ care să le administreze și să vegheze asupra binelui colectiv. Acesta este, pe scurt, un ,,contract social“.

De o vreme, și cam demult, Statul s-a transformat într-altceva. În virtutea unui ,,contract social“ ascuns, Statul există pentru protejarea și promovarea intereselor unei ,,elite“ care-l conduc. Elitele protejează Statul și Statul protejează elitele. Așa se explică realitatea istorică scoasă la iveală într-un studiu de acum câteva luni. S-a ,,observat“ că și în Europa și în China, de exemplu, cam aceleași ,,familii“ dețin bogăția națională. În Europa de aproximativ șase sute de ani (aici și aici), în China cam de câteva mii de ani (aici).

Încă de pe vremea apostolului Pavel, ,,elitele“ care conduc lumea sunt alcătuite din ,,cei înţelepţi, cei puternici și cei de neam ales“, adică exact cele trei categorii care alcătuiesc și astăzi structurile masonice secrete: inteligența recentă, persoanele care se ridică în generația nouă și cei cu drepturi genealogice perpetue. 

,,De pildă, fraţilor, uitaţi-vă la voi care aţi fost chemaţi: printre voi nu sunt mulţi înţelepţi în felul lumii, nici mulţi puternici, nici mulţi de neam ales.“ – 1 Corinteni 1:26

Ceea ce este nou și periculos în Noua Ordine Mondială este că ,,elitele diferitelor țări, grupate de mult în societăți secrete mascate sun numele de ,,comisii“, ,,cluburi“ și …,,loje“, nu mai vor nici măcar să salveze aparențele, pledând pentru desființarea ,,statelor“ care apără interesul național. În locul lor, ,,elitele“ propun acum formarea unor conglomerate etnice care să le apere interesele într-o economie globală, călcând în picioare interesele maselor largi, ale ceea ce s-a numit până azi ,,popoarele“.

Acesta este motivul pentru care ,,elitele“ au deschis granițele Europei pentru un amestec de populație cu cei veniți din lumea arabă și din Africa. Se urmărește distrugerea sentimentului național din națiunile Europei. Nu este de mirare, iar, că cei vaccinați sub socialism, cei din țările foste în lagărul socialist, Ungaria, Polonia, România, sunt cei care protestează cel mai viguros împotriva acestei direcții europene.

Elitele vor să creeze Statul superstatal, ca instrument de dominare totală a populațiilor, a ,,celor mici și neînsemnați“. Reprezentanții Parlamentului european siluesc Constituțiile naționale și impun o ordine nouă, în care ,,elitele“ se vor proteja și promova prin mecanisme ,,internaționale“.

În America, apariția meteorică a lui Donald Trump pe un val de proteste și nemulțumiri sociale a fost posibilă tocmai pentru că ,,elitele“ duc această țară pe calea unor ,,integrări economice transpacifice și transatlantice“ din care să profite numai ei. Nici un politician, altul decât Donald Trump, n-a îndrăznit să semnalizeze decăderea controlată a Americii, mutarea locurilor de muncă din America spre alte țări unde profitul este mai mare, Mexic, China, Vietnam, etc. Nimănui nu-i pasă de sărăcirea populației americane.

Președintele Iohannis al României protesta săptămâna trecută împotriva vizitei făcute la Moscova de reprezentantul Europei Unite. Este clar că nu s-a dus și în numele României, Ungariei, Poloniei. etc. Atunci în numele cui s-a dus la Moscova? În virtutea cărei reprezentări? Pentru interesele cui?

Concluzie: Creștinii se întrebau cum va fi posibilă apariția Antichristului. Răspunsul pe care-l dăm astăzi este acesta: pe calea Noi Ordini Mondiale. El va fi instaurat de ,,elitele“ care vor crede ,,naive“ că el le va apăra și promova interesele de grup. Se vor înșela însă amarnic! Iată ce spune profetul Daniel despre el:

,,Împăratul va face ce va voi; se va înălţa, se va slăvi mai presus de toţi dumnezeii şi va spune lucruri nemaiauzite împotriva Dumnezeului dumnezeilor şi va propăşi până va trece mânia, căci ce este hotărât se va împlini. Nu va ţine seamă nici de dumnezeii părinţilor săi, nici de dorinţa femeilor; cu un cuvânt, nu va ţine seamă de nici un dumnezeu, ci se va slăvi pe sine mai presus de toţi“ (Daniel 11:36-37).

6 comments on “Elementele Noii Ordini Mondiale – distrugerea Statului

  1. Pingback: Elementele Noii Ordini Mondiale – distrugerea Statului | B a r z i l a i - e n - D a n (Un Barzilai izvorât din Dan)

  2. Reblogged this on misucroitor and commented:
    Finalitatea Noii Ordini Mondiale va fi Unirea Bisericii cu Statul. Asta urmareste Roma , asta vor si protesantii(inselati si dusi cu zaharelul sa faca voia Romei care este unirea Bisericii cu Statul). UNDE este pericolul? Dupa haos, Biserica va folosi din nou Statul pentru a forta constiinta si pentru a implementa dogmele sale asupra cetatenilor, astfel se va intampla ca in Evul Mediu… America este o putere mondiala iar Unirea Bisericii cu Statul va duce la vindecarea “ranii de sabie” a papalitatii, conform Apocalipsei. Papal New World Order se se reinstaureaza sub ochii nostri cu ajutorul Americii, prin unirea protestantilor cu catolicii… Noua Ordine Mondiala trebuie studiata prin prisma Apocalipsei si a cartii Daniel, pentru a intelege bine… CE spune Biblia, si a intelege… CINE este fiara. AVETI AICI MATERIALUL; https://www.youtube.com/watch?v=1AoA91Bx0B4

    Like

  3. Finalitatea Noii Ordini Mondiale va fi Unirea Bisericii cu Statul. Asta urmareste Roma , asta vor si protesantii(inselati si dusi cu zaharelul astfel vor face voia Romei care este unirea Bisericii cu Statul). UNDE este pericolul? Dupa haos, Biserica va folosi din nou Statul pentru a forta constiinta si pentru a implementa dogmele sale asupra cetatenilor, astfel se va intampla ca in Evul Mediu… America este o putere mondiala iar Unirea Bisericii cu Statul va duce la vindecarea “ranii de sabie” a papalitatii, conform Apocalipsei. Papal New World Order se se reinstaureaza sub ochii nostri cu ajutorul Americii, prin unirea protestantilor cu catolicii… Noua Ordine Mondiala trebuie studiata prin prisma Apocalipsei si a cartii Daniel, pentru a intelege bine… CE spune Biblia, si a intelege… CINE este fiara. AVETI AICI MATERIALUL; https://www.youtube.com/watch?v=1AoA91Bx0B4

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s