Puii de lei se separă de Europa !

Sigur, fiecare are punctul lui de vedere și explicația lui pentru ceea ce s-a întâmplat ieri. Anglia a ieșit din Europa Unită.

Eu vreau să fac aici și acum doar două lucruri:

  1. Să vă spun că această ,,despărțire“ nu va rupe cooperarea europeană.
  2. Să vă aduc aminte de veștile despre viitor din trecut.

1.

Biblia este un izvor de informații profetice. Printre ele, Biblia ne spune că ultima împotrivire față de viitoarea Împărăția a lui Dumnezeu va fi sub forma unui conglomerat de zece ,,împărați“ din mijlocul cărora se va înălța AntiChristul (Daniel 2).

,,Cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi care n-au primit încă împărăţia, ci vor primi putere împărătească timp de un ceas împreună cu fiara.
13 Toţi au acelaşi gând şi dau fiarei puterea şi stăpânirea lor.
14 Ei se vor război cu Mielul, dar Mielul îi va birui, pentru că El este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor. Şi cei chemaţi, aleşi şi credincioşi care sunt cu El, de asemenea, îi vor birui.” (Apoc. 17:12-14).

Europa Unită are acum .. 28-1=27 de state. Ne aflăm cu siguranță spre un conglomerat care nu și-a atins încă forma și forța finală (Vezi semnificația numărului 10. Mai toți ,,cititorii în stele și magii păgâni“ ai numerologiei au recunoscut și ei extraordinara importanță a acestui număr. Oare de ce toți marii jucători de fotbal ai lumii vor să poarte neapărat numărul … 10?).

ZECE. Această cifră este asociată cu ordinea perfectă. Ea apare după ce a avut loc judecata (9+1). După judecare și deznodământ, ea dă ocazia reașezării unei noi ordini. Toate sunt bune, atâta timp cât stăm în teritoriul lui zece; avem zece degete la mâini și tot zece degete la picioare; ni s-a dat pe Sinai o ordine divină a lumii guvernată de zece porunci.

Deci, frământările din Europa marchează ,,durerile nașterii“ pentru forma finală a celor zece unități din care va fi formată ultima exprimare a împotrivirii oamenilor (Satan) față de promisa Împărăției viitoare a lui Dumnezeu. Cu ea se va încheia ceea ce, cred eu, Biblia numete ,,vremea Neamurilor“.

2.

În ceea ce privește ,,caracterul“ unirii europene, ieșirea Angliei marchează revolta celor mici (dar mulți) împotriva celor puțini (dar puternici).

Unitatea americană (statele unite!) s-a făcut ,,de jos în sus“, de la o populație venită pe un teren neutru, scutit de rivalități și conflicte milenare. Europa a încercat o unire ,,de sus în jos“, de la deciziile unor elite care caută să impună națiunilor o depersonalizare și o obediență sinonimă cu sinuciderea. Nu este de mirare că, după euforia de la început, fiecare națiune vrea să se dea jos de pe catafalc și să-și salveze viața.

Biblia ne-a anunțat de mult că individualitatea națională stabilită la turnul Babel nu va putea fi anulată istoric.

,,Va fi o a patra împărăţie, tare ca fierul; după cum fierul sfărâmă şi rupe totul, şi ea va sfărâma şi va rupe totul, ca fierul care face totul bucăţi. 
41 Şi, după cum ai văzut picioarele şi degetele picioarelor parte de lut de olar şi parte de fier, tot aşa şi împărăţia aceasta va fi împărţită, dar va rămâne în ea ceva din tăria fierului, tocmai aşa cum ai văzut fierul amestecat cu lutul. 
42 Şi, după cum degetele de la picioare erau parte de fier şi parte de lut, tot aşa şi împărăţia aceasta va fi în parte tare şi în parte plăpândă. 
43 Dacă ai văzut fierul amestecat cu lutul, înseamnă că se vor amesteca prin legături omeneşti de căsătorie, dar nu vor fi lipiţi unul de altul, după cum fierul nu se poate uni cu lutul.“ (Daniel 2:42-43).

Biblia ne-a mai spus și că, scuzați exprimarea, nu vor exista alte State Unite! America este o excepție excepțională a istoriei, care și-a avut logica ei în planul lui Dumnezeu.

Imperiul britanic, care s-a crezut o vreme ,,cea de a patra împărăție“ își va avea rolul lui distinc pe tabla de șah de la sfârșit. Leul britanic, împreună cu puii lui din lume, vor avea o existență distinctă de a celorlalte entități politice.

,,Seba şi Dedan, negustorii din Tars şi toţi puii lor de lei îţi vor zice: «Vii să iei pradă? Pentru jaf ţi-ai adunat oare mulţimea ta, ca să iei argint şi aur, ca să iei turme şi avuţii şi să faci o pradă mare?»’ – Ezechiel 38:13

M-a amuzat sugestiva întâlnire pe care a avut-o regina Angliei cu decidenți politici naționali și întrebarea legitimă pe care le-a pus-o în chiar preziua alegerilor: ,,Spuneți-mi trei motive pentru care Anglia ar trebui să rămână în Europa!“ Oare ce rol ar fi jucat coroana britanică ,,suverană“ dacă ar fi continuat să se supună deciziilor luate în Belgia! Sau, vorba unei doamne în vârstă de pe stradă: ,,Dacă ne conduce Germania, mă întreb de ce au mai murit băieții noștri în cel de al doilea război mondial“.

Dacă prin ,,Europa unită“ s-a înțeles nașterea unei națiuni noi pe mormintele celor din trecut, proiectul european trebuie declarat decedat și nul. Deja se aude că Olanda, Franța și alte state cer și ele câte un ,,referendum“ național, cu intenția de a ieși de sub statutul de supuși ai elitelor fără țară.

Adendum: Cum rămâne atunci cu ,,invitația invaziei musulmane“ care ar fi putut fi catalizatorul deznaționalizării și al nivelărilor europene?

Las altora răspunsurile politice și sociale. Mă limitez aici doar la o presupunere:

Invazia musulmană va înlezni și va grăbi conflictul mondial care va duce la ,,necazul lui Ismael“ (copia Necazului lui Iacov) și la decimarea acestei grupări socio-religioase. Cum altfel s-ar fi putut împlini profeția-destin pronunțată de Dumnezeu înainte de nașterea acestui copil egipteano-avraamic al lui Agar și Avraam?

,,El va fi ca un măgar sălbatic printre oameni; mâna lui va fi împotriva tuturor oamenilor, şi mâna tuturor oamenilor va fi împotriva lui şi va locui în faţa tuturor fraţilor lui.” – Geneza 16:12

Religia musulmană are în chiar esența ei componenta care s-o facă neplăcută, imposibil de tolerat, pentru toate celelalte popoare (vezi istoria României). Dacă cei ce o împărtășesc ar fi stat cuminți în limitele geografice ale ,,civilizației“ lor n-am fi văzut așa de repede conlictul civilizațiilor, despre care vorbea Alvin Toffler. Conceptul nu-i aparține de fapt lui, ci a fost lansat de Albert Camus și Bernarb Lewis în contextul conflictelor cu musulmanii.

Prin invitația-invazie, popoarele lumii își aduc în propria casă motivația conflictului care va duce la marea înfruntare dintre ei și urmașii lui Ismael: ,,mâna lui va fi împotriva tuturor oamenilor, şi mâna tuturor oamenilor va fi împotriva lui“

Oameni buni, aici scrie despre ,,mâna TUTUROR oamenilor“ ! Șoarecii musulmani au invadat gospodăriile tuturor națiunilor și vor fi vânați de marea pisică a deratizării finale.

Prinț saudit jură să aducă Șaria în America! Pune la bătaie 32 de bilioane de dolari!

Saudi Prince VOWS To Bring Sharia Law To America, Pledges $32 Billion!

Saudi Prince, Alwaleed bin Talal, pledged $32 billion earlier this year to further the spread of Islam/Sharia Law in America. The Saudis have…

DEPARTED.CO

 +++

Sigur, scriu după o noapte petrecută în fața televizorului și a spectacolului englez. Sunt entuziasmat de infailibilitatea informațiilor profetice pe care ni le pune la dispoziție Biblia. Prin comparație, cine n-ar fi dezamăgit cu ceea ce pot face și chiar fac astăzi … oamenii.

7 comments on “Puii de lei se separă de Europa !

  1. Pingback: Puii de lei se separă de Europa ! | B a r z i l a i - e n - D a n (Un Barzilai izvorât din Dan)

  2. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
    Pastorul Daniel Branzei comenteaza Brexit-ul… un articol foarte important cu o perspectiva biblica.

    Deci, frământările din Europa marchează ,,durerile nașterii“ pentru forma finală a celor zece unități din care va fi formată ultima exprimare a împotrivirii oamenilor (Satan) față de promisa Împărăției viitoare a lui Dumnezeu. Cu ea se va încheia ceea ce, cred eu, Biblia numete ,,vremea Neamurilor“.

    Like

  3. Pingback: Puii de lei se separă de Europa! | Pastor Ciprian Barsan

Leave a comment