Să-nceapă teatrul … pe cortină!

Marile puteri mondiale încearcă de mai mulți ani să creeze ecrane pentru imagini iluzorii care să apară pe cer sau în apă. Este de parcă Satan vrea să experimenteze un fel de imitație a revenirii vizibile a Domnului Isus ,,pe norii cerului“.

Cine a fost la Disneyland în ultima vreme a văzut prezentări video pe uriașe ecrane hidrologice create prin jeturi uriașe de picături propulsate de pompe foarte puternice.  Mikey, ucenicul vrăjitor, pune în scenă o întreagă ,,realitate“ de poveste.

Decâțiva ani, misterioase ,,însămânțări“ cu chemtrails aștern în atmosfera superioră văluri de particole de ,,aluminiu“ care ar putea fi folosite ȘI în astfel de scopuri (pe lângă acela de dirijare a fenomenelor climatice).

În straturile atmosferei terestre, saturate cu vapori de apă, există un mediu propice pentru proiectarea de imagini.

Presa ,,dă în vileag“ din ce în ce mai frecvent întâlniri cu obiecte extraterestre care au evoluții imposibile pentru materia așa cum o cunoaștem noi. Evoluția lor pare proiectarea unor imagini asemănătoare cu pata de lumină după care aleargă mâțele naive și prostuțe.

Puterile iadului sunt numite în Biblie ,,puteri mincinoase“. Mulțimile vor fi însă duse foarte ușor în eroare. Trageți cortina! Să înceapă teatrul!

space2bstation252c2bastronomy252c2bscience252c2busa252c2bsighting252c2bufo252c2balien252c2bdisk252c2bsecret2bproject252c2bnews252c2bodd252c2bstrange252c2bmufon252c2bcase25

Pentagon Mysterious UFO Program…

Navy Jet Encounters Unknown Object…

Operated Like Nothing Seen Before…

2 comments on “Să-nceapă teatrul … pe cortină!

  1. Pingback: Să-nceapă teatrul … pe cortină! – B a r z i l a i – e n – D a n

  2. Foarte bine punctat.Si eu sunt convins ca toate acele OZN+intalniri de gradul 3…sunt fie nascociri(tehnice) fie chiar intalniri cu necuratul

    Like

Leave a comment